Bestratingen

Bestrating is vakmanschap. Onze vakmensen houden zich bezig met het aanleggen en bestraten van terrassen, opritten en terreinen. De basis hiervoor vormt het egaliseren en verdichten van de ondergrond met de juiste grondstoffen.

Materialen

U hebt bij Grondwerk Bedrijf een enorme keus aan materialen voor bestrating. Enkele materialen zijn:

  • Betonbestratingen; zoals trottoirtegels en banden
  • Gebakken stenen; zoals ‘gezande’ klinkers
  • Natuursteen; zoals leisteen, graniet en kalksteen
  • (Hard-)hout; zoals geprofileerde vlonderdelen
  • Rubber; zoals rubbertegels

U hebt ook de keuze om voor een totaalconcept te gaan waarbij alle benodigde zaken als grondwerk, riolering en bestrating worden uitgevoerd. Alles is mogelijk. Het aanleggen van tuinen, terrassen en zelfs hele parken, niets is te gek! Onze vakmensen leveren alleen straatwerk van hoge kwaliteit.

Waar mogelijk bestraten we met machines. Dit zorgt voor gezondere en meer verantwoorde arbeidsomstandigheden. Daarnaast werkt het sneller en effectiever. Wij hebben een breed scala aan materiaal en hulpstukken die wij gebruiken bij het bestraten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij werken snel en effectief tegen een scherpe prijs. Daarbij zitten we altijd bij u in de buurt en leveren we door heel Nederland. We werken zowel voor particulieren als voor de overheid.

We leggen van terassen tot hele wegen, geen klus is te groot voor ons. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan!

bestrating

Zoekt u een goede bestrater? Wij zijn u graag van dienst!

Klantervaringen

T.G. Meijer

Voor onze aanbouw moest er veel grond uitgegraven en verplaatst worden. Via Grondwerk Bedrijf kwamen we snel in contact met een specialist uit de regio.