Gladheidbestrijding


Gladheidbestrijding

Gladde wegen ontstaan door winterse neerslag, bevriezing en condensatie. Deze oorzaken kunnen het verkeer in Nederland volkomen neerleggen en het is levensgevaarlijk. Het is van groot belang dus dat gladheid op de wegen wordt bestreden om de wegen veilig en begaanbaar te houden.


OFFERTES AANVRAGEN

Hoe gaan we te werk

De intensiteit van gladheidbestrijding hangt af van de verwachte of aanwezige mate van gladheid. Hierbij varieert het van een beperkte gladheidbestrijding tot gladheidbestrijding met een grote inzet, zoals hevige sneeuwval of ijzel. We maken gebruik van meteorologische informatie, zodat we ongeveer weten wat we in moeten zetten. Fietspaden worden met behulp van borstels sneeuwvrij gehouden. Bij zware sneeuwval wordt gebruik gemaakt van sneeuwschuivers.

We bestrijden de gladheid op grond van onder andere de verkeersfunctie van de weg, het openbaar vervoer, de verkeersintensiteit en de aanwezigheid van bijzondere instellingen zoals scholen en ziekenhuizen. Op grond hiervan wordt samen in overleg met de gemeente strooiroutes bepaald.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om u veilig de weg op te laten gaan. Wij bestrijden de wegen tegen lage prijzen.

We hebben vestigingen door heel Nederland, dus we kunnen altijd snel in uw gemeente terecht. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Zoekt u een grondwerkbedrijf? Wij zijn u graag van dienst!


NEEM CONTACT MET ONS OP

Klantervaringen

T.G. Meijer

Voor onze aanbouw moest er veel grond uitgegraven en verplaatst worden. Via Grondwerk Bedrijf kwamen we snel in contact met een specialist uit de regio.