Bestratingen

Grondsanering is het actief wegnemen of beheersen van de risico’s van een bodemverontreiniging. 

Meest voorkomende vormen

Doordat in het verleden niet altijd even bedachtzaam is omgegaan met het milieu is als gevolg hiervan de bodem op veel plaatsen in Nederland verontreinigd. Zeker bij ernstige verontreiniging zal de overheid eisen dat deze vervuiling wordt verwijderd voordat er gebouwd mag worden. Aan elke grondsanering gaat alvorens een verplicht bodemonderzoek af. Op basis daarvan, de wensen van de klant en de akkoordbevinding door het bevoegd gezag voeren we de werkzaamheden uit.

De meest voorkomende vormen van grondsanering zijn:

  • Ontgraving en afvoer van verontreinigde grond
  • Onttrekking van verontreinigd grondwater
  • Aanbrengen van een afdek- of leeflaag

In sommige gevallen, zoals in de buurt van bebouwing, wegen en/of kabels en leidingen, kan het voorkomen dat de grond niet meteen kan worden ontgraven. Hiervoor zijn grondkerende voorzieningen nodig, zoals sleufkisten en damwandconstructies. Dit kan Grondwerk Bedrijf wij probleemloos toepassen en dit voorkomt gevaar voor de omgeving.

Vakmanschap

Bodemsanering is een zeer precies werk dat vraagt om vakmanschap. We zijn in bezit van alle benodigde machines om iedere klus, van groot tot klein, te laten slagen. Met onze ervaren werknemers en de juiste benodigdheden bieden wij u een zo groot mogelijke zekerheid op een succesvol resultaat van de grondsanering.

Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt bij ons terecht met al uw vragen wat betreft grondwerk. Wij spelen zo goed mogelijk in op uw belangen. U kunt Grondwerkcrew vinden door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Grondsanering voeren wij uit in de laagste prijzen. Vraag daarom nu alvast een vrijblijvende offerte aan!

grondwerk1

Zoekt u een grondwerkbedrijf? Wij zijn u graag van dienst!

Klantervaringen

T.G. Meijer

Voor onze aanbouw moest er veel grond uitgegraven en verplaatst worden. Via Grondwerk Bedrijf kwamen we snel in contact met een specialist uit de regio.