Grondwerk Leiden – Voor o.a. bestrating, grondsanering en riolering!

Grondwerk Leiden

Woont u in Leiden en bent u op zoek naar vakkundig grondwerk? Dan zit u bij Grondwerkcrew aan het juiste adres! Vul nu onderstaand contactformulier in om met ons in contact te komen.


OFFERTES AANVRAGEN

Wie zijn wij?

Grondwerk Bedrijf is een bedrijf dat zich bezig houdt met alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt verplaatst, aangevoerd of afgevoerd. Onder grondwerk valt ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen. Grondwerk is simpel gezegd, de voorbereiding van de bouw.

Klantervaringen

T.G. Meijer

Voor onze aanbouw moest er veel grond uitgegraven en verplaatst worden. Via Grondwerk Bedrijf kwamen we snel in contact met een specialist uit de regio.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Shovel

Grondwerk vormt de basis

Grondwerk vormt de basis voor een succesvol bouwplan. Grondwerk vraagt om vakmanschap, want een goede infrastructuur onder de grond is fundamenteel. We werken voor zowel particulieren als de overheid, geen klus is te groot voor Grondwerk Bedrijf!

We houden ons niet enkel bezig voorbereidende werkzaamheden. Maar u kunt ons ook inschakelen voor onderhoud van onverharde wegen, of gladheidbestrijding in de winter. Wij zorgen ervoor dat al het grondwerk er zo goed mogelijk uitziet en er op gebouwd kan worden of dat het weer begaanbaar is.

Vakwerk

Grondwerk is vakwerk. De vakmannen van Grondwerk Bedrijf hebben jarenlange kennis en ervaring en gaan professioneel te werk. Grondwerk vormt de basis en het is van fundamenteel belang dat dit uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd. Niet alleen geldt dit voor grond waar nog op gebouwd moet worden, maar ook voor bestaande bouw. Worden wegen bijvoorbeeld niet goed onderhouden, dan kan dit desastreuze gevolgen hebben. Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat het uitvoeren door onze beste vakmannen.

U kunt bij Grondwerk Bedrijf kunt terecht voor:

De voordelen bij Grondwerk Bedrijf zijn:

  • Scherpe prijzen
  • Hekwerk op maat
  • Uitstekende garantie op uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Altijd bij u in de buurt

Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem contact op met Grondwerk Bedrijf in Leiden!

Zoekt u een grondwerkbedrijf? Wij zijn u graag van dienst!


NEEM CONTACT MET ONS OP