Sloopwerk

Sloopwerk

Bij Grondwerk Bedrijf kunt u terecht voor allerlei sloopwerken, van bouwkundige sloopwerken tot infrastructurele of industriële projecten. We kunnen sloopwerk grotendeels onderscheiden in twee disciplines, totaalsloop en renovatiesloop.


OFFERTES AANVRAGEN

Totaalsloop

Wij zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en machines om iedere klus veilig en efficiënt aan te pakken. Ook in gevaarlijke en lastige situaties weten onze vakmannen hoe ze tot een goed eindresultaat moeten komen. Wij zorgen voor het scheiden van het afval en voor een milieuverantwoorde verwerking ervan. Samen zorgen onze medewerkers met het juiste materieel ervoor dat alles snel plat gegooid wordt op een verantwoorde manier!

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop worden sloopwerkzaamheden verricht zoals renovaties van woningen, winkelpanden en bedrijfsgebouwen. Hierbij worden bijvoorbeeld inpandig vloeren, muren en plafonds gesloopt. Ook slopen we compleet ingebouwde panden in binnensteden of het slopen van aanbouwen. Hierbij gaan we zorgvuldig om met de te handhaven bebouwing.

Voor kleine sloopwerkzaamheden zijn we in het bezit van speciale kleine machines die door de kleinste deuropeningen naar binnen kunnen werken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze mannen hebben jarenlange kennis en ervaring en gaan altijd zorgvuldig te werk. Ook bij u in de buurt, want Grondwerkcrew is gevestigd door heel Nederland.

Onze mannen voeren het werk snel, efficiënt en veilig uit tegen de meest scherpe prijzen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

work

Zoekt u een bestratingsbedrijf? Wij zijn u graag van dienst!


NEEM CONTACT MET ONS OP

Klantervaringen

T.G. Meijer

Voor onze aanbouw moest er veel grond uitgegraven en verplaatst worden. Via Grondwerk Bedrijf kwamen we snel in contact met een specialist uit de regio.